Categories Blog

Tips voor de ideale date

Het blijft toch wel spannend als jij weer gaat daten met een vrouw, het maakt niet uit hoe vaak je dit hebt gedaan er zal altijd wel een beetje spanning blijven hangen. Dit is normaal en als man zijnde leer je ook hoe je in de loop der tijd met deze spanning moet omgaan zodat je date het natuurlijk niet merkt. In dit artikel krijg je tips over het daten, we hebben het over de locaties en natuurlijk eventuele tips over het uiterlijk zodat je daar in ieder geval niet onzeker over hoeft te zijn.

Je uiterlijk en uitstraling

Een vrouw houdt van een verzorgde man, de man doet er dus goed aan om dit in acht te nemen. Dit is ook een van de makkelijkere dingen voor een man o te doen voordat hij op date gaat. Je kunt je haren gaan doen bij jouw favoriete kapper zodat je met een fris kapsel jouw date kunt ontvangen. Een keertje extra betalen voor de kapper voor de beste service is niet erg als jij op date gaat.

Tegenwoordig zijn baarden in de mode dus i s het handig als deze er ook goed verzorgd uitziet. Heb je grijze haartjes of hier en daar wat kale plekjes, dan kan je zelf je baard verven. Dit kun je gewoon doen voordat je op date gaat en het zorgt voor een nog beter effect. Als je verzorging top is hoef je nog alleen maar de juiste kleding uit te kiezen, kijk in je kledingkast en zoek een mooie outfit uit en kies niet gelijk jouw beste outfit.

Waar breng ik mijn date naartoe

Je kunt een date op veel manieren inrichten, je kunt lekker op een actieve date gaan of toch kiezen voor wat extra romantiek. Waar je ook naartoe gaat zorg ervoor dat jij als man de locatie van de date bepaalt. Een locatie waar je in principe nooit fout kan gaan is de bioscoop zorg er wel voor dat je dit goed aanpakt. Ga bijvoorbeeld eerst iets snacken of eten en neem haar dan mee naar de bios. Na de bios is het wellicht slim of nog even ergens na te tafelen om een drankje te doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *