Categories Blog

Genieten van een verblijf op Santorini

Jij wilt graag naar een rustig eiland van Griekenland op vakantie gaan. Na vele vakantiebestemmingen ben jij erachter gekomen dat je graag van rust houdt. Door naar een rustige plek op vakantie te gaan breek jij de meeste stress af. Hierdoor kun je na jouw vakantie weer zo snel mogelijk beginnen met werken. Je besluit daarom dit jaar naar de Griekse eiland Santorini op vakantie te gaan. Dit eiland is namelijk niet de meest toeristische van alle eilanden. Twee steden op dit eiland zijn er toeristische de andere allemaal niet. Hierdoor kun jij zelf bepalen of je wel of niet de drukte wilt opzoeken. Ook is het fijn dat er veel te doen is op dit eiland. Zo kun je archeologische vondsten bekijken in een museum. Of kun je er voor kiezen om naar het strand te gaan, om lekker af te koelen. 

Geen zandstranden

Wanneer je naar Santorini gaat moet je er rekening mee houden dat je hier geen zandstranden vindt. De meeste stranden rondom dit eiland bestaan namelijk uit kleine kiezels. Hierdoor kun je niet op iedere plek je handdoekje uitgooien en gaan zonnen. Op de meeste plekken vind je strandstoelen waarop jij je handdoek kunt leggen. Vaak moet je voor het gebruik van deze stoelen wel een kleine prijs betalen. Dit zal hoogstens een paar euro voor een hele dag zijn. 

Santorini

Mooie natuur van het eiland

Omdat Santorini een vulkanische eiland is, heeft het een mooie natuur. Je hebt hier verschillende wandelroutes die je kunt afleggen per voet of met een ezel. Ook kun je naar verschillende bergtoppen rijden tijdens je verblijf op dit eiland. Hier kun je genieten van de mooiste zonsondergangen. Ook is het leuk om eens naar de top van de vulkaan te wandelen, mist je dit durft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *