Categories Blog

Een video produceren

 

Wilt u dat uw bezoekers uw naam of merk onthouden? Dan is het wellicht een idee een video te produceren op uw website, deze herinneren bezoekers zich namelijk nog een maand. Een videoproductie is in dit geval ideaal voor online video’s waarbij er geen interactie is, bijvoorbeeld een informerende video over je product of een demonstratie van je nieuwe collectie e.d. Wil jij weten hoe een videoproductie te werk gaat, lees dan snel verder. In dit artikel lichten wij namelijk uit hoe je een videoproductie maakt en wat de voordelen hiervan zijn.

De voordelen van een video

Een video op je website is erg waardevol, maar ook nog eens erg effectief. Zo blijkt uit onderzoek dat een één minuut video even waardevol is als 1,8 miljoen geschreven woorden. Daarnaast onthoudt de 80% van de mensen die zo’n video hebben gezien de video tot wel een maand later en ondernam nog eens 46% van deze kijkers ook nog eens actie. Dit kan dus meer omzet betekenen voor jouw website.

Je eigen videoproductie

Het maken van een video kans soms een flinke en lastige klus zijn. Daarom is het soms handiger om een bedrijf zoals Yourwebinar in te huren. Hierbij kun je namelijk gebruik make van de expertise van dit bedrijf en faciliteiten, hierbij hoef je je dus alleen nog maar druk te maken om de inhoud van de video. Een video kan je hierbij naar volledige smaak maken door gebruik te maken van een green screen en daarbij bijvoorbeeld in de stijl te maken van jullie huisstijl en logo. Met een green screen kan je zeer uiteenlopende decors inzetten, bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie, een afbeeldingen en een video Na het opnemen zal een technicus de video monteren en naar u opsturen.

Meer informatie over videoproducties vindt u op yourwebinar.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *